Välkommen till Burträsk Hundklubb!! Vi är ett gäng glada entusiastiska ”Hundmänniskor” som har startat en helt oberoende hundklubb här i Burträsk, där alla är välkomna. Burträsk Hundklubb drivs av medlemmarna, och det är vad vi alla gör för klubben som formar och driver den till vad den är idag!! 
September 2012 genomförde vi vår första inofficiella hundutställning, med duktigt folk i hela arrangemanget så genomfördes utställningen med goda utsikter för en återkommande inofficiell utställning. Med 54 anmälda hundar på planen var det rätt roligt att se vad vi hade åstadkommit, trots klubbens unga ålder på dryga året!!
Burträsk Hundklubb håller till i scoutstugans gamla lokaler, och det finns stora ytor för dig och din hund att träna på. Inne i stugan har vi fika försäljning och goda sittmöjligheter. Ute finns två träningsplaner som är beläget på baksidan av stugan. De används till träningar och cirklar som vi bedriver i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Hundklubben är till för alla oavsett ålder, hundras eller kunskap. Som fullvärdig medlem 200kr/år får man delta i alla aktiviteter och Cirklar som klubben anordnar. 

Välkomna till Burträsk Hundklubb Träffas, Trivs & Träna

Hitta dit? Passera kyrkan på din högra sida och kör rakt fram tills du kommer fram. Klubbstugan ligger strax efter bussgaraget på höger sida. Kommer du från Åbyn har du klubbstugan efter snickeriet på din vänstra sida.

Bredvid Öhlunds Plåtslageri Sundbrogatan 32.